O tipă de 23 de ani și-o afacere proprie ce dă roade

O tipă de 23 de ani și-o afacere proprie ce dă roade

Mădfuckingyoung_afacere_3ălina Sacaliuc este o tipă minionă, cu ochelari și zâmbet larg care spune că visează cu ochii deschiși la cei 23 de ani ai ei. De curând, unul dintre vise a prins contur de realitate frumoasă, deoarece Mădălina sau Saca cum îi spun prietenii are propriul ei start-up: The Wedding District.

The Wedding District este locul în care până și cel mai pretențios om poate să-și găsească invitația perfectă de nuntă deoarece Mădălina le face handmade. Ea analizează toate detaliile ce țin de profilul nunții și de personalitatea mirilor. Face designul și, din seria ,,ce poți face cu două mâini dibace” confecționeze manual până și plicurile.

Ideea afacerii i-a venit de la iubitul ei care e de profesie fotograf de eveniment și care a ajutat-o să aibă bazele necesare unei astfel de afaceri: ,,Ideea mi-a inspirat-o iubitul meu, fotograf de eveniment (nr. Vlad Crihan Fotograf). M-a învățat tot ce ar trebui să știu despre design-ul de nuntă. Apoi am urmat cursuri de graphic design si am creat The Wedding District.”

Tot ea recunoaște că de la idee la practică nu-i o cale tocmai scurtă, mai ales atunci când ești tânăr și nu prea ai banii necesari. Mădălina a știut însă când să renunțe la anumite plăceri vinovate și câte sacrificii să facă pentru afacerea ei:

,,Am un job full time pentru a susține costurile de promovare și echipament, am neglijat cursurile de la master pentru a urma cursuri de grafică. Am grijă  de toate detaliile, fiind o super perfectionisță și am avut mult de învățat din experiența lui Vlad în marketing și social media.”
Pentru ea o afacere de success nu e definită de câți bani ai la început pentru a o face să creasă, ci de ineditul și calitatea produselor. Greșelile sunt, bineînțeles, firești, însă este important să știi să gestionezi situația și evident, să crești pe zi ce trece.

 ,,Am confecționat manual aproape 100 de plicuri, apoi mi-am dat seama că nu coincid cu dimensiunea invitației. Atunci nu a fost amuzant deloc, dar acum râd când măsor dimensiunile de trei ori.” , mai spune Mădălina.

Când nu e șefă și totodată angajat la The Wedding District, Mădălina spune că e artist, călător și fără îndoială, un mare apărător al drepturilor omului.

fuckingyoung_afacere_img